Lorem ipsum dolor sit amet, conse ctetur adip elit, pellentesque turpis.

Programează acum o vizită sau solicită contract online

Image Alt

Informare coronavirus

  /  Arcca   /  Informare coronavirus

Informare coronavirus

 

Dragi rezidenți ai campusurilor ARCCA,

Epidemia de coronavirus reprezintă o provocare pentru noi toţi. 

Din 26 februarie, data diagnosticării primului român infectat cu virusul 2019-nCoV (SARS-CoV-2), fiecare dintre noi a conștientizat riscurile pe care le implica acest virus și importanța implementării luminar ai torrent măsurilor de prevenție. 

Noi, echipa Arcca depunem toate eforturile pentru a vă oferi un lisensi avast secureline vpn loc de cazare sigur atât din punct de vedere al siguranței fizice, cât și sanitare. Mai jos aveți lista măsurilor luate în vederea prevenirii apariției și răspândirii virusului:

30.01.2020

  • am început să comunicăm cu Direcția de Sănătate Publică București în vederea stabilirii măsurilor de prevenție împotriva coronavirus. Comunicarea se va derula până la anunțul oficial de încheiere a epidemiei/pandemiei.

28.02.2020

  • au fost instalate în fiecare clădire dispensere cu gel dezinfectant;
  • postare FB cu: măsurile de autoprotecţie, măsurile de prevenire, Q&A coronavirus, numere de telefon pentru aflarea de informații despre coronavirus, respectiv numărul de urgență la care să apelați în cazul în care prezentați simptome de gripă și/sau răceală;
  • postare FB prin care vă solicităm să evitați călătoriile în afara tarii și interacțiunea cu persoane care călătoresc în afara țarii (în special în țările în care erau confirmate cazuri de infectare cu coronavirus), iar în cazul în care călătoriți sau aveți interacțiune cu persoane care au călătorit în afara țării, să informați imediat echipa administrativă;

08.03.2020

  • postare FB și SMS transmis tuturor rezidenților cu măsuri suplimentare de protecție împotriva coronavirusului, solicitarea de autoizolare timp de 14 la adresa de domiciliu în cazul în care călătoriți în afara țării sau interacționați cu persoane care vin din străinătate și reiterarea importanței comunicării cu echipa inpixio photo clip 8 professional serial administrativă;

11.03.2020

  • am sporit măsurile de prevenție prin interzicerea accesul în campus a vizitatorilor și a accesului în parcare a mașinilor care nu au sticker Arcca (a non-rezidenților).

Încă din luna februarie am implementat acțiuni suplimentare de dezinfectare a spațiilor: mânerelor ușilor spațiilor comune (intrare, bucătării, săli de lectură, balcoane), panourilor de comandă a lifturilor, blaturilor y2mate downloader crack de lucru și meselor din bucătarii și a meselor din sălile de lectură. Pardoselile și suprafețele se spală cu biocid TP4 și soluții chimice pe bază de clor. Dezinfectarea mânerelor ușilor și a panourilor de comandă a lifturilor se efectuează cu soluții pe bază de alcool.

Pentru a asigura în continuare succesul misiunii noastre de prevenire a apariției virusului în campus, avem nevoie de sprijinul și implicarea voastră.  For PC Software Free Download Click ativador

Este foarte important ca fiecare persoană să dea hotstar cracked dovadă de maximă responsabilitate atât față de ea însăși, cât și față de comunitate. Pentru aceasta este NECESAR să EVITAȚI aglomerația și ieșirile în oraș (ieșiți din campus doar dacă este absolut necesar), respectați măsurile de igienă, în cazul în care aveți simptome de gripă sau răceală, apelați 112, solicitați intervenția ambulantei inpixio photo clip 8 crack și informații imediat managerul de clădire în privința situației voastre medicale.

În cazul în care sunteți suspect de răceală, gripă sau coronavirus (ați fost consultat de către un medic, care a comunicat această suspiciune), anunțați-ne imediat și vă punem la dispoziție o cameră pentru autoizolare. Este important ca într-o astfel de situație să locuiți separat de colegi. Astfel de cazuri vor fi discutate cu reprezentanții Direcției de Sănătate Publică și împreună cu aceștia vom decide planul de acțiune.

Normele de igienă și prevenție împotriva coronavirus trebuie respectate atât în campus, cât și în afara acestuia. În cazul în care asupra un rezident Arcca va exista suspiciunea de infectare cu avast VPN license key 2018 coronavirus, vă rugam să ne comunicați imediat aceasta situație, indiferent dacă la momentul emiterii opiniei medicale vă aflați în București sau în altă localitate din țară sau din străinătate.

Comunicând, aplicând măsurile de prevenție și acționând împreună, putem ține virusul la distanță.

Ne dorim ca la finalul epidemiei să putem exclama fericiți: Virusul a ocolit Arcca!!!!

#staysafe

Echipa ARCCA

Post a Comment

18 + thirteen =