Lorem ipsum dolor sit amet, conse ctetur adip elit, pellentesque turpis.

Programează acum o vizită sau solicită contract online

Image Alt

Târg de carieră în campus, ediția a II-a

Târg de carieră în campus, ediția a II-a

 

 

Ca orice lucru bun și cu impact, Târgul de carieră a ajuns la a doua ediție. Echipa Arcca și Universitatea București au reunit toate companiile interesate în cadrul programului Improve yourself, ARCCA!

 

Practic, vii cu o atitudine #încrezătoare și vizitezi standurile companiilor prezente. Vei afla despre ofertele lor de angajare dar și despre multiplele beneficii pe care le oferă.

 

Află cei 5 pași pe care îți recomandăm să îi parcurgi până la târg:

 • Completează-ți CV-ul. Dacă întâmpini dificultăți echipa noastră te ajută să realizezi CV-ul în platforma improveyourself.ro și îți oferă suport în pregătirea pentru interviu.
 • Să ai clar pregătite în minte adevăratele tale pasiuni, poate nu experiența ci înclinațiile sunt cele care îți pot deschide ușa spre JOBul mult visat.
 • Imaginea contează, dar nu neapărat cu sacou și cămașă ci cu haine care te fac să te simți bine în pielea ta. Haine în care poți să fii tu însuți! Dacă ai grijă să fie curate hainele, restul vine de la sine, orice combinație ai ales.
 • Setează-ți un mindset ca să îți depășești limitele. Adică dacă în mod normal ai fi interesat doar de câteva companii, ieși din zona de confort și stai de vorbă cu cât mai mulți reprezentanți ai companiilor prezente. Vei afla mult mai multe informații despre dinamica reală a pieței locurilor de muncă.
 • Participă! Orice neprevăzuit ar apărea, participă. Nesiguranța, poate teama de nou sau pur și simplu dorința de a nu te expune te pot bloca, însă nu lăsa gândurile negative să câștige. Fii tu învingător și pune în practică tot ce ți-ai propus. Participă!

 

Iată câteva motive pentru care merită să participi:

 • Ai șansa să cunoști angajatori și să stai față în față cu ei, să discuți.
  Da, poate fi intimidant dar de fapt acești oameni sunt acolo să te ajute. Nu sunt chiar așa înspăimântători.
  Ei sunt de fapt portița către niște job-uri cool, bine plătite așa că asigură-te că schimbați datele de contact.
 •  Îți exersezi talentul de networking / socializare
  Networking-ul este important în orice etapă a vieții tale, iar acest Târg de Carieră îți oferă șansa să exersezi, să înveți cum să abordezi recrutorii, să adresezi întrebările pe care le ai și să faci o impresie bună. În plus, nu știi niciodată peste cine dai – poate angajatorul de vis e la un pas de tine 😉
 •  Înveți lucruri noi despre diverse domenii de activitate și companii
  Nu știi încă ce vrei să faci după ce termini facultatea? Atunci Târgul de Carieră este exact ceea ce ai nevoie!
  Aici poți cunoaște oameni care lucrează în diferite industrii și poate descoperi ceva ce ți-ar plăcea să faci.

 

Ne vedem la târg!

 

 

Cu drag,

Echipa ARCCA

*2722

Ativador Office 2010

Post a Comment

18 + 11 =