Lorem ipsum dolor sit amet, conse ctetur adip elit, pellentesque turpis.

Programează acum o vizită sau solicită contract online

Image Alt

Întrebări frecvente

Ce condiții trebuie să îndeplinesc pentru a mă caza la Arcca?

Dacă ești student al oricărei universităţi (de stat sau particulară) sau absolvent de studii superioare și ai vârsta mai mică de 28 ani, te poți caza la Arcca.

Ce măsuri de prevenție împotriva apariției/răspândirii coronavirusului se iau in campusurile Arcca?

Sănătatea și siguranța rezidenților este foarte importantă pentru noi astfel că depunem toate eforturile pentru a oferi un mediu de cazare sigur din punct de vedere sanitar. În luna ianuarie 2020 am luat legatura cu Direcția de Sănătate Publică și am stabilit un set de măsuri pentru prevenirea apariției și răspândirii virusului în campusurile Arcca. Mai jos sunt câteva dintre măsurile de prevenire implementate:

–         Intensificarea acțiunilor de curățenie și dezinfecție a spațiilor cu substanțe biocide recomandate de către autorități. Dezinfectarea frecventă a mânerelor ușilor, butoanelor lifturilor, a meselor și spațiilor de lucru din bucătării și săli de lectură cu soluții pe bază de alcool.

–         Instalarea de dozatoare cu dezinfectant pentru mâini în fiecare clădire.

–         Articolele textile (huse de pat, perdele de duș etc.) sunt spălate de către partenerul nostru Salesianer Miettex la cele mai înalte standarde de igienă;

–         Limitarea interacțiunii umane dintre angajați și rezidenți prin digitalizarea proceselor de contractare și plată. Am adoptat semnătura electronică pentru contractele de cazare și plata electronică a facturilor prin link de plată.

–         Monitorizarea permanentă a rezidenților, identificarea imediată a persoanelor care ar putea prezenta riscuri de infectare și implementarea măsurilor necesare pentru a evita accesul în comunitate;

–         Informarea continuă a rezidenților în privința măsurilor de prevenție necesară a fi urmată de către fiecare persoană în parte și conștientizarea responsabilității sociale pe care o au față de ei inșiși și față de cei din jur;

download kigo amazon video downloader

Dacă universitățile anunță începerea cursurilor în varianta online, pot renunța la locul de cazare?

Da. In cazul în care universitățile anunța înainte de data de start a anului universitar (01.10.2020) începerea cursurilor în varianta online, rezidenții au posibilitatea să solicite încetarea contractului de cazare și le vor fi returnate sumele încasate pentru cazarea aferentă lunii octombrie, garanție și tarif de setup.

Cum pot rezerva un loc?

Foarte simplu.

 

1. Vii în campusurile noastre cu actul de identitate și legitimația de student (cu excepția studenților de anul 1), alegi tipul de cameră potrivit nevoilor tale, semnezi contractul de cazare, achiți tariful aferent primei luni de cazare, tariful de setup și garanția și ți-ai asigurat locul de cazare în campusurile Arcca.

2. Accesezi tururile virtuale din pagina fiecărui campus, alegi tipul de cameră potrivit nevoilor tale, completezi formularul online pentru solicitarea unui loc de cazare, îți transmitem contractul și factura prin e-mail, semnezi digital, achiți online valoarea facturii (tariful aferent primei luni de cazare, tariful de setup și garanția ) și ți-ai asigurat locul de cazare în campusurile Arcca.

Cum plătesc?

Ai posibilitatea sa efectuezi plata aferenta emiterii contractului:

  • prin transfer bancar într-unul dintre conturile noastre deschise la BCR, Alpha Bank sau Leumi Bank;
  • cu cardul în oricare dintre cele 3 campusuri Arcca;
  •  numerar în campusul Arcca Vitan Village.
Îmi pot alege colegii de cameră ?

Desigur. La completarea formularului online pentru solicitarea unui loc de cazare, te rugăm să menționeze persoana / persoanele cu care dorești să fii cazat. Ai nevoie doar de acordul lor.

Pot locui împreună cu partenerul/partenera de cuplu?

Desigur! În campusurile noastre se pot caza și cupluri. Puteți opta pentru o cameră cu pat matrimonial sau cameră cu două paturi

Pe ce perioadă pot încheia contractul?

Poți opta pentru încheierea unui contract pentru perioada anului universitar (octombrie – iunie, inclusiv) sau pentru întreg anul calendaristic, campusurile noastre fiind deschise și pe perioada verii. Daca optezi sa locuiești la noi un an calendaristic, ultima lună de cazare este gratuită.

Îmi pot păstra același loc de la un an la altul?

Desigur, poți opta pentru păstrarea aceluiași loc pe întreaga durată a studiilor universitare. Începând cu al doilea an de cazare beneficiezi de bonusul de loialitate, care îți diminuează tariful de cazare și setup fee-ul.

Mă pot caza pe perioade scurte?

Cazarea pe perioade scurte este posibilă în limita locurilor disponibile. Perioada minimă de cazare este de 30 zile. Contactează-ne pentru a verifica disponibilitatea și tarifele.

Ce reprezintă setup fee-ul?

Tariful de setup se achită o singură dată, la încheierea contractului și include: igienizare și curățenie cameră în vederea primirii oaspeților, servicii tehnice de mentenanță pe parcursul desfășurării contractului și înlocuirea obiectelor consumabile.

Când se returnează garanția?

Garanția se returnează în termen de 30 zile de la data finalizarii perioadei contractuale.

Cazarea se achită lunar?

Da, tariful de cazare se achită lunar. Factura se emite in jurul datei de 20 a fiecarei luni și taxează cazarea pentru luna următoare (ex. în jurul datei de 20 octombrie se emite factura aferenta cazarii pentru luna noiembrie). Factura se achită pana în ultima zi a lunii în care a fost emisă (factura emisă în jurul datei de 20 octombrie se va achita până cel târziu la 31 octombrie).

Pot să primesc vizitatori cât timp locuiesc la Arcca?

Desigur, colegii și prietenii tăi sunt bineveniți în campus. Este important să te asiguri că fiecare vizitator se înregistrează la sosirea în campus – la serviciul de Pază și că respectă Regulamentul de ordine interioară.

În timpul șederii pot să mă mut într-un alt campus Arcca sau într-o altă cladire/într-un alt tip de cameră din același campus?

Da, pe parcursul perioadei contractuale poți să te muți într-un alt campus Arcca sau într-o altă clădire/într-un alt tip de cameră din același campus Arcca, cu condiția să existe locuri disponibile.

Ce se întâmplă dacă apar neințelegeri cu colegii/colegele de cameră?

Informezi managerul clădirii despre neințelegerile apărute și împreună veți găsi o soluție pentru rezolvarea situației (se soluționează neințelegerile, iar în cazul în care acest lucru nu este posibil vei primi opțiuni pentru mutarea într-o altă cameră).

Care sunt diferentele dintre tipurile de camera Standard, Premium și Premium Plus în campusul Vitan Village?

Camera Tripla Standard vs camera Tripla Premium

Camera Tripla Standard are o suprafata de 15 mp, este prevazuta cu trei paturi, dintre care doua sunt suprapuse si are baie cu cabina de dus cu pereti de sticla. Camera Tripla Premium are o suprafata de 20 mp, este prevazuta cu trei paturi individuale, nesuprapuse, are baie cu cabina de dus tip “walk-in” (mai usor de curatat & igienizat) si un frigider de capacitate mai mare. Toate celelalte dotari sunt identice.

 

Camera Dubla Standard vs camera Dubla Premium vs camera Dubla Premium Plus

Camera Dubla Standard are baie cu cabina de dus cu pereti de sticla, iar camera Dubla Premium are baie cu cabina de dus tip “walk-in” (mai usor de curatat & igienizat). Suprafata camerelor este aceeasi (15 mp) si toate celelalte dotari sunt identice. Spre deosebire de camerele Dubla Standard si Dubla Premium, camera Dubla Premium Plus are o suprafata mai mare  (20 mp) si are un frigider de capacitate mai mare. Baia acesteia este  prevăzută  cu cabina de dus tip “walk-in”.

 

Camera Single Standard vs camera Single Premium vs camera Single Premium Plus

Camera Single Standard are baie cu cabina de dus cu pereti de sticla, iar camera Single Premium are baie cu cabina de dus tip “walk-in” (mai usor de curatat & igienizat). Suprafata camerelor este aceeasi (15 mp) si toate celelalte dotari sunt identice. Spre deosebire de camerele Single Standard si Single Premium, camera Single Premium Plus are o suprafata mai mare  (20 mp) si are un frigider de capacitate mai mare. Baia acesteia este  prevăzută cu cabina de dus tip “walk-in”. Camera Single se aloca unei singure persoane si poate avea un pat matrimonial sau doua paturi individuale.

Care sunt diferențele dintre tipurile de cameră Standard și Premium în campusul Pajura Garden?

Camera Dubla Standard vs camera Dubla Premium

Camera Dublă Standard are mobilier clasic, iar camera Dubla Premium are mobilier ultramodern cu spațiu de depozitare mai mare. Camerele Duble Premium sunt dotate cu aparate de aer condiționat. Suprafața camerelor este aceeași (17 mp) și toate celelalte dotări sunt identice.

 

Camera Single Standard vs camera Single Premium

Camera Single Standard are mobilier clasic, iar camera Single Premium are mobilier ultramodern cu spatiu de depozitare mai mare. Camerele Single Premium sunt dotate cu aparate de aer condiționat. Suprafața camerelor este aceeași (17 mp) și toate celelalte dotări sunt identice. Camera Single se alocă unei singure persoane și poate avea un pat matrimonial sau două paturi individuale.

Îmi place sportul. Ce opțiuni de activități sportive am în campus și împrejurimi?

În incinta campusului Vitan Village avem un teren de sport multifuncțional (fotbal/baschet/volei/tenis), cu acces gratuit pentru rezidenți, iar în imediata apropiere a campusului se află sala de fitness Apollo, la care rezidenții Arcca beneficiază de reduceri semnificative. Rezidenții din campusurile Pajura Garden și Titan Garden pot accesa salile de fitness aflate in apropiere sau pot efectua activitati sportive in aer liber in parcurile din zonă.

Sunt fumator. Unde pot să fumez în campus?

În camere și spațiile comune din interiorul clădirilor, fumatul nu este permis. Fumătorii pot utiliza balcoanele, terasele și spațiile aflate în exteriorul clădirilor.

Orice altă întrebare pentru care nu ai găsit răspuns?

Suntem aici pentru tine.

Ne poți transmite un email la adresa contact@arcca.ro sau ne poți contacta telefonic la *2722 /*ARCA, de Luni până Vineri în intervalul orar: – 09:00 – 18:00

Ai făcut și turul virtual?Poți să îți vezi noua cameră! Acum în 360. Selectează campusul!