Lorem ipsum dolor sit amet, conse ctetur adip elit, pellentesque turpis.

Programează acum o vizită sau solicită contract online

Image Alt

Politica de confidențialitate

Ne bucuram ca esti pe www.arcca.ro si ca esti interesat de serviciile noastre de cazare.

In masura in care doresti sa afli mai multe informatii despre noi si despre serviciile noastre sau esti interesat de o vizita in campusurile noastre sau de orice alte informatii si, pentru acest lucru, decizi sa ne contactezi utilizand una dintre sectiunile disponibile in web-site-ul nostru, vom prelucra anumite date cu caracter personal despre tine, potrivit celor continute in prezenta politica.

Prin urmare, dorim sa iti aducem la cunostinta faptul ca, potrivit dispozitiilor legale in domeniul protectiei datelor, precum Regulamentul European privind Protectia Datelor cu Caracter Personal nr. 679/2018, CAMPUS FACILITIES SRL, o societate cu raspundere limitata organizata conform legilor romanesti, cu sediul social in Strada Creata, nr. 58-60, Cladirea C1, biroul nr. 1, sector 5, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/14573/16.12.2014, cod unic de inregistrare RO33905693 (“Societatea”) prelucreaza in conditii de siguranta si pastrare a confidentialitatii, datele cu caracter personal pe care ni le furnizezi prin utilizarea sectiunilor din web-site-ul nostru.

Web-site-ul este gazduit […] pe web-serverul Shared in Datacenter-ul Romarg.

Te rugam sa ne transmiti mesaje daca ai 16 ani impliniti, iar daca ai sub 16 ani, sa te asiguri ca ne contactezi numai cu acordul parintilor sau sa-i rogi pe acestia sa ne contacteze.

 

CE DATE PRELUCRAM, IN CE SCOP SI CAT TIMP

Daca ai navigat pe web-site-ul nostru, ai putut observa ca, prin intermediul acestuia, poti intra in legatura cu noi, in mai multe modalitati, ce corespund scopurilor pentru care prelucram Datele tale:

 • poti accesa sectiunea “contact” prin intermediul careia ne poti transmite un mesaj;
 • poti stabili o vizionare utilizand butonul “stabileste o vizionare” sau utilizand formularul “programeaza o vizita”;
 • ne poti transmite “o solicitare de vizita sau de contract” pentru serviciile pe care le oferim, prin completarea formularului “formular vizite/contracte online”;
 • poti beneficia de promotia noastra “rezerva-ti acum un discount de 50%” prin completarea formularului aferent;
 • poti purta conversatii despre subiecte de interes pentru studenti utilizand sectiunea “blog”.

Este foarte important ca Datele pe care ni le furnizezi sa fie corecte si actuale intrucat nu vom raspunde pentru consecintele furnizarii unor Date incorecte sau incomplete. De aceea, te rugam sa ne informezi imediat ce intervin schimbari in Datele tale pentru a ne permite sa facem actualizarile necesare cu privire la acestea.

In masura in care ne vei furniza Datele ce apartin unei alte persoane (ex: persoana de la care ai primit recomandari despre noi, parintele tau), te rugam sa te asiguri ca ai obtinut in prealabil consimtamantul acesteia pentru a ni le furniza. In cazul in care va trebui sa utilizam Datele furnizate de tine pentru a te contacta, iar acestea nu iti apartin, va trebui sa informam persoana ale carei Date ne-au fost furnizate, despre sursa acestora, adica despre faptul ca acestea ne-au fost furnizate de tine.

In masura in care ne contactati in numele altei persoane sau ne cereti sa facem demersuri ce privesc o alta persoana sau doriti sa contactam o alta persoana, va rugam sa va asigurati ca aveti consimtamantul acesteia inainte de a ne pune la dispozitie datele cu caracter personal ale acelei persoane, noi urmand a fi exonerati de orice raspundere in aceste situatii.

 

 • contact /programeaza o vizita

Daca vei intra in contact cu noi prin utilizarea paginii noastre de “contact”, vom putea prelucra Date despre tine precum:

 • Nume, adresa de email, numar de telefon, date inscrise in cuprinsul mesajului pe care tu, in mod voluntar, alegi sa ni le transmiti si asupra carora noi nu detinem niciun control. Te rugam sa eviti transmiterea de Date despre tine sau despre altcineva in cuprinsul mesajului daca acest lucru nu este absolut necesar pentru scopul in care ne contactezi. Prin contactarea noastra consimti in mod implicit asupra primirii de mesaje de raspuns din partea noastra, potrivit celor mentionate mai sus, sens in care it vom putea raspunde prin utilizarea oricareia dintre modalitatile de comunicare pe care ni le pui la dispozitie.

 

 

 • Scopul prelucrarii acestor Date este de a raspunde intrebarilor sau solicitarii tale legitime si morale, de a-ti oferi suport si indrumari, de a-ti furniza orice alte informatii de care ai nevoie.
 • Vom prelucra aceste Date doar pentru perioada atingerii scopului comunicarii dintre noi si dupa aceasta in masura in care este necesar pentru apararea drepturilor noastre, pentru perioadele permise de dispozitiile legale, respectiv termenele de prescriptie legale.

 

 • stabileste o vizionare/contracte on line

Daca vei utiliza formularul nostru “programare vizite/solicitare contracte online” pentru a programa o vizita la noi sau pentru a-ti pune la dispozitie contractul nostru de prestari-servicii, utilizand aceste formulare din web-site-ul nostru, vom putea prelucra Date despre tine, unele dintre acestea fiind obligatorii, iar altele nu, fiind marcate corespunzator, precum:

 • Nume, sex, adresa de email, numar de telefon, oras si judet de provenienta, denumirea universitatii la care esti inscris, facultatea, specializarea, anul de studio, tipul studiilor urmate, preferinte de cazare (campus, tip camera, perioada, alte preferinte), ID Facebook, numele persoanei care ti-a recomandat Arcca, numele si numarul de telefon al parintilor. Prin contactarea noastra consimti in mod implicit asupra primirii de mesaje de raspuns din partea noastra, potrivit celor mentionate mai sus, sens in care it vom putea raspunde prin utilizarea oricareia dintre modalitatile de comunicare pe care ni le pui la dispozitie.
 • Scopul prelucrarii acestor Date este de a raspunde intrebarilor sau solicitarii tale legitime si morale, de a-ti oferi suport si indrumari, de a-ti furniza orice alte informatii de care ai nevoie.
 • Vom prelucra aceste Date doar pentru perioada atingerii scopului comunicarii dintre noi si dupa aceasta in masura in care este necesar pentru apararea drepturilor noastre, pentru perioadele permise de dispozitiile legale, respectiv termenele de prescriptie legale.

Datele tale nu vor fi prelucrate in scopul de a lua o decizie, prin mijloace automate, in ceea ce priveste persoana ta sau pentru a-ti crea un profil. Ele sunt solicitate in temeiul interesului nostru legitim de a analiza care sunt preferintele generale ale clientilor nostri tinta pentru a ne adapta serviciile in functie de nevoile generale ale acestora.

 • rezerva-ti acum un discount de 50%

Atentie! Aceasta promotie poate fi una temporara.

Daca vei completa formularul aferent acestei promotii, vom putea prelucra Date despre tine, precum:

 • nume, adresa de email, numar de telefon, oras si judet de provenienta
 • Scopul prelucrarii acestor Date este de a-ti putea oferi discount-ul mentionat in conditiile mentionate in cuprinsul promotiei.
 • Datele tale vor fi prelucrate doar pentru perioada promotiei, iar daca ai beneficiat de aceasta, vor putea fi prelucrate in scopuri financiar-contabile, pentru perioadele impuse de dispozitiile legale in materie financiar-contabila, respectiv 5 sau 10 ani de la inceputul anului urmator celui in care ai beneficiat de aceasta promotie.

 

 • Blog

Daca doresti sa postezi un comentariu la oricare dintre subiectele dezbatute pe pagina noastra de Blog, va trebui sa completezi formularul pus la dispozitie in acest sens, situatie in care vom putea prelucra Date despre tine, precum:

 • nume, adresa de email, web-site
 • Scopul prelucrarii acestor Date este de a-ti oferi posibilitatea de a-ti spune punctul de vedere cu privire la articolele postate in aceasta sectiune;
 • Datele tale vor fi prelucrate pe durata postarii articolelor in legatura cu care in introdus un comentariu sau pana la exercitarea de catre tine a dreptului de opozitie daca ai optat pentru pastrarea acestor date in memoria browser-ului pentru a-ti facilita plasarea de comentarii ulterioare.

In toate situatiile de mai sus in care ne contactezi prin intermediul web-site-ului nostru, vom putea avea acces si la date precum: adresa de IP a device-ului tau, tipul device-ului, tipul de browser pe care il folosesti.

Pentru alte detalii despre prelucrarea acestor date, te rugam sa accesezi si politica noastra de cookies.

TEMEIUL JURIDIC AL PRELUCRARII DATELOR

Temeiul juridic al prelucrarii datelor in toate situatiile de mai sus este consimtamantul tau (art. 6 alin. 1 lit. a) din Regulamentul 679/2016) dar poate fi si interesul nostru legitim (art. 6 alin. 1 lit. b) din Regulamentul 679/2016) atunci cand vom pastra anumite date pentru a ne apara drepturile in situatia apartiei unei situatii conflictuale sau atunci cand analizam preferintele generale in materie de cazare, sau necesitatea de a respecta dispozitiile legale in materie financiar-contabila (ex: in situatia in care vei beneficia de un discount) (art. 6 alin. 1 lit. c) din Regulamentul 679/2016).

 

DESTINATARII DATELOR

 

La datele personale au acces salariatii Societatii care au nevoie sa cunoasca aceste date, dar ar putea avea acces furnizorii nostri de servicii de mententanta IT, furnizorul serviciului de hosting al web-site-ului nostru, furnizorul nostru de servicii de marketing, alti furnizori sau destinatari ai datelor si care vor avea acces la Date doar in masura necesara prestarii serviciilor catre noi, numai pentru perioada necesara prestarii acestora si doar la datele absolut necesare prestarii serviciilor, precum auditori, furnizori de servicii juridice. Dupa caz, furnizorii nostri vor avea, fie calitatea de imputerniciti ai nostri, in sensul ca vor prelucra datele in numele nostru, fie calitatea de operatori de date, in functie de natura activitiatii lor. Ne vom asigura in toate cazurile ca furnizorii nostri si-au asumat obligatii de confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

In situatia unor investigatii sau situatii litigioase, Datele ar putea fi dezvaluite autoritatilor publice de control sau instantelor de judecata, insa acestea sunt tinute, la randul lor, de obligatia de confidentialitate.

Datele sunt prelucrate in Spatiul Economic European insa, in masura in care s-ar impune un transfer al acestora in afara acestuia, ne vom asigura ca vor fi implementate garantii adecvate pentru efectuarea acestui transfer.

 

SECURITATE

Pentru a raspunde cerintelor Regulamentului General de Protectia a Datelor 2016/679, am depus eforturi in a implementa masurile tehnice si organizatorice necesare pentru asigurarea securitatii Datelor impotriva distrugerii, pierderii, modificarii, divulgarii neautorizate, accesului neautorizat, fie ele accidentale sau ilegale.

Ne-am instruit, de asemenea, salariatii, in ceea ce priveste modul in care trebuie sa actioneze atunci cand intra in contact cu date cu caracter personal, furnizorii si colaboratorii nostri, precum si salariatii, si-au asumat, la randul lor, obligatii de confidentialitate, iar sistemele noastre informatice sunt astfel protejate incat sa previna, pe cat permite tehnologia de la acest moment, incidentele de securitate.

In masura in care web-site-ul nostru te trimite catre alte web-site-uri, trebuie sa stii ca noi nu suntem raspunzatori pentru masurile de securitate si pentru modul in care detinatorii acestora iti prelucreaza Datele. De aceea, iti recomandam ca, de fiecare data, sa te familiarizezi cu politicile acestora de protectie a datelor.

DREPTURI

Intrucat prelucram Date ce iti apartin, beneficiezi de mai multe drepturi conferite de legislatia in domeniul protectiei datelor. Aceste drepturi sunt urmatoarele:

 • de a ne solicita acces la Date (in temeiul art. 15 din GDPR) si care presupune dreptul de a obtine o confirmare din partea noastra ca prelucram Datele ce iti apartin, precum si informatii cu privire la: scopul prelucrarii, categoriile de Date prelucrate, destinatarii acestora, perioada de stocare a acestora, existenta dreptului de a ne solicita rectificarea sau stergerea Datelor, restrictionarea prelucrarii sau a dreptului de opozitie, a dreptului de a depune o plangere in fata unei autoritati de supraveghere, daca exista un proces decizional automatizat, respectiv daca sunt luate decizii doar ca urmare a prelucrarii automate de date, daca datele sunt transferate catre tari terte si ce garantii au fost implementate de catre noi pentru a se asigura securitatea Datelor transferate.
 • de a ne solicita rectificarea, fara intarzieri nejustificate, a Datelor care nu mai corespund situatiei actuale, in temeiul art. 16 din GDPR; vom derula periodic actiuni de actualizare a bazelor de date, situatie in care vei putea primi solicitari in acest sens. Insa, te rugam sa ne spui si tu imediat ce Datele pe care ni le-ai trimis s-au modificat pentru a face actualizarile necesare.
 • de a-ti retrage consimtamantul pe care ni l-ai acordat pentru prelucrarea datelor, de a te opune prelucrarii, inclusiv pentru primirea de informari comerciale, si de a solicita stergerea acestora, cu mentiunea ca retragerea consimtamantului nu va afectata legalitatea prelucrarii efectuata pe baza acestui consimtamant, inainte de retragerea lui (art. 17 si art. 21 din GDPR). De asemenea, daca te vei opune prelucrarii, vom putea fi in imposibilitatea de a mai da curs unor solicitari de-ale tale.
 • de a solicita restrictionarea prelucrarii pana la efectuarea rectificarii datelor sau, in masura in care te vei opunei prelucrarii, pana la momentul solutionarii acestei cereri sau in alte cazuri prevazute de art. 18 din GDPR.
 • de a solicita portarea datelor adica dreptul de a primi Datele tale personale, pe care ni le-ai furnizat si pe care le-am prelucrat prin mijloace automate, intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat;
 • de a depune o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu sediul in B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania; anspdcp@dataprotection.ro; Telefon:  +40.318.059.211 /+40.318.059.212; Fax: +40.318.059.602; http://www.dataprotection.ro/?page=contact

Te informam ca nu avem implementate procese decizionale automate adica datele tale nu sunt prelcurate prin mijloace automate pentru luarea unor decizii in ceea ce te priveste.

UNDE NE GASESTI?

Pentru exercitarea drepturilor tale, pentru transmiterea de orice mesaje, sesizari, te rugam sa contactezi responsabilul nostru cu protectia datelor la adresa sediului nostru pe care o gasesti in pagina „contact”.

Iti vom raspunde in cel mai scurt timp, dar nu mai tarziu de 30 de zile de la primirea mesajului tau.

MODIFICARE

Aceasta politica va putea fi schimbata oricand de catre noi, atunci cand anumite aspecte ale web-site-ului necesita modificare, daca intervin modificari legislative sau in alte situatii in care vom aprecia ca acest lucru este necesar. De aceea, te invitam sa consulti aceasta politica ori de cate ori utilizezi web-site-ul nostru.

COOKIES

Folosim diverse cookie-uri pentru imbunatarirea navigarii pe website-ului propriu si pentru prezentarea catre tine de oferte personalizate.

Pentru informatii suplimentare si pentru a vedea lista privind cookie-urile pe care le utilizam, te rugam sa consulti Politica de cookies.

Ativador Windows 7