Lorem ipsum dolor sit amet, conse ctetur adip elit, pellentesque turpis.

Programează acum o vizită sau solicită contract online

Image Alt

Avantajul dezavantajelor în vreme de pandemie

  /  Arcca   /  Avantajul dezavantajelor în vreme de pandemie

Avantajul dezavantajelor în vreme de pandemie

 

 

Provocarea multelor activități online poate mai obositoare  decât zilele pline de drumuri și cursuri și întâlniri specifice vieții, înainte de pandemie.

 

Cu toate acestea, faptul de a petrece mai mult timp în izolare socială ne-a adus oportunitatea de a ne uita mai atent la noi, la ceea ce ne place sau ne displace în viața noastră, de a face poate un plan mai bun sau de a ne reîntoarce la visele pentru care la un moment dat, pur și simplu nu am mai avut timp.

 

Îți împărtășim 5 întrebări care nouă, echipei Arcca, ne-au dat de gândit:

 

  • Cât timp alocăm zilnic pentru acel ceva care chiar ne pasionează, acum că avem mai mult timp la dispoziție?
  • Cât sport facem știind că și simplele exerciții fizice făcute în cameră, ne fac cu adevărat să ne simțim mai bine? If You Have Need Loancalculator Click loancalculatorhub
  • Avem prieteni și avem cunoștințe. Când am trimis ultima oară un mesaj cu drag, cuiva mai puțin apropiat? oare nouă ne-ar plăcea să îl primim?
  • Dacă sunt cursuri online care pur și simplu par grele și mega plictisitoare – putem să enumerăm cel puțin o carte, un articol, o idee – care ne încântă cu adevărat?
  • Cele 7 arte sunt: pictura, sculptura, arhitectura, muzica, dansul, literatura și cinematografia. În afară de filme, în ultimele săptămâni, cât timp ai alocat celorlalte?

 

Indiferent că lucrezi deja sau ești student, masterand și locuiești în campusurile Arcca, ne dorim să ai o viață mai plină de sens și bucurie … iar asta începe întotdeauna cu tine.
Ne dorim să vezi în toate obstacolele – oportunități, iar în oamenii din jur – latura lor bună – cu toții o avem.

 

Cu drag și îmbrățișări virtuale,

Echipa Arcca

coc mod apk

Post a Comment

four + 6 =