Lorem ipsum dolor sit amet, conse ctetur adip elit, pellentesque turpis.

Programează acum o vizită sau solicită contract online

Image Alt

Cum să înțelegi un subiect dificil în câteva ore

  /  Arcca   /  Cum să înțelegi un subiect dificil în câteva ore

Class That Fit Your Busy Life.

Judith Cooper

 

Nu e prima dată când înveți pentru un subiect de care toată lumea spune că e dificil, așa-i? Știm, am fost și noi acolo și nu e ușor, dar, cu puțină inspirație, se rezolvă. Sesiunea ne apasă pe toți, iar în cazul în care n-ai nici cea mai mică idee de unde să începi să te documentezi astfel încât să găsești informații mai noi care să-ți clarifice niște îndoieli, poți să te uiți pe lista de mai jos. Am făcut o selecție de linkuri pe care le poți accesa ca să beneficiezi de o grămadă de cunoștințe noi pe orice subiect care te-ar putea interesa!

Hai să începem:

  1. Right Relevance este o platformă de content curation. Practic, după ce introduci câteva cuvinte cheie și selectezi domeniile de care ești interesat/ă, ai la dispoziție linkuri cu știri sau articole despre orice ai avea nevoie să știi 😀 Încearcă aici.
  2. Coursera – un site plin de cursuri de formare GRATUITE, fondat de niște profesori de la Universitatea Stanford. Te înscrii, citești ce trebuie, faci câte un mini-task pe săptămână și îți iei și diplomă de participare. Cursurile lor pot fi de la câteva săptămâni până la câteva luni, dar nu-ți iau prea xvideoxvideostudio.video editor app ios mult din timp. Le poți asculta și ca pe audio books, iar introducerea în subiect este mult mai simplă și la obiect. Timpul tău e valorificat și asta e un mare avantaj. În plus, diplomele de pe Coursera le-au adus chiar și liceenilor oportunități de internshipuri, deci poate ai vrea să începi să o folosești. Află mai multe despre Coursera aici.
  3. Class-Central e o platformă care cuprinde mai multe cursuri de la universitățile din Ivy-League, din State. Aici poți găsi cursuri care se predau la HarvardYaleStanford sau Brown, în mod gratuit, veste care pe noi ne bucură, pentru că avem acces la o grămadă de cunoștințe pe care nu le-am regăsi la noi. Multe dintre cursuri sunt și pe Coursera, însă aici ai o categorizare mai clară, ca să-ți dai seama mai ușor ce anume vrei să studiezi. Vezi mai multe aici.
  4. Wikipedia. Ce, nu te așteptai să găsești Wikipedia aici, așa-i? Ei bine, află că e o sursă numai bună de informații de bază pe care le poți asimila rapid și eficient. Știi deja unde o găsești.
  5. iflscience.com e renumitul site I fucking love science. Cu cele mai noi articole despre cercetare în diferite domenii ale științei, IFL este unul dintre cele mai whatsapp bulk sender license key generator accesate site-uri de unde poți afla cele mai inedite și neașteptate informații despre orice.

Nu mai spunem de National GeographicNASAEncyclopedia.com sau orice alt site de știri, pentru că pe acelea suntem siguri că le știi deja.

Spor în sesiune! Suntem siguri că vei trece cu brio și de data asta. Așteptăm să auzim din nou râsete și muzică în surdină pe holurile de la Arcca! ????

 

 

 

Post a Comment

11 − eight =