Lorem ipsum dolor sit amet, conse ctetur adip elit, pellentesque turpis.

Programează acum o vizită sau solicită contract online

Image Alt

Cazare Vitan 2019

Bine aţi venit la Arcca! 🙂

Locul care cel puţin pentru următorul an, va fi a doua voastră casă.

Faptul că aţi ales să faceti parte din comunitatea Arcca ne bucură foarte mult şi ne motivează să ne autodepăşim şi să vă oferim o experinţă unică, de neuitat…pentru că în Arcca, “povestea ta eşti TU”.

Vă adresăm rugămintea de a vă prezenta la cazare în ziua și intervalul orar stabilit. în cazul în care vă prezentați înaintea datei și orei stabilite, nu veți putea efectua procedura de check in. În cazul în care nu puteți ajunge în data și la ora stabilită aveți posibilitatea să vă reprogramați doar pentru o dată ulterioară.

Procedura de check-in se efectuează doar de către beneficiarul contractului de cazare în baza cărții de identitate. Părinții/rudele/prietenii nu pot efectua procedura de check-in și nu pot prelua camera în numele beneficiarului.

Pentru a vă oferi un proces de check-in cât mai rapid şi eficent, am programat în detaliu fiecare etapă. Mai jos găsiţi planificarea cazării pentru fiecare clădire, precum şi paşii care trebuie urmaţi în vederea realizării acestui proces.

În cazul în care aveţi nelămuriri referitoare la informaţia prezentată mai jos, vă rugăm să ne contactaţi la numărul 0751 127 222 (în intervalul 09:00 – 18:00) sau să ne scrieţi la adresa: andreea@arcca.ro.

1. CALENDARUL ŞI ORARUL PENTRU CAZARE

Anul acesta avem două date de începere a cursurilor universitare: 23 septembrie (Universitatea Politehnică), respectiv 30 septembrie sau 1 octombrie (celelalte universităţi).

Contractul tau începe la 23 septembrie?

Te invităm la cazare în campusul Arcca Vitan Village în datele de 21-22 septembrie în intervalul 10-14 sau luni 23 septembrie în intervalul 09.00 – 16.00. Cazarea se va efectua în zilele și în intervalul menţionat numai pentru studenții de la Universitatea Politehnică care încep cursurile la 23 septembrie și au ca dată de start a contractului 23 septembrie, pentru toate clădirile din campus, neexistând o diferenţiere în funcţie de cămin şi cameră. Instrucţiunile de cazare sunt detaliate în paragraful „Proceduri”.

Începi cursurile în 30 septembrie sau 1 octombrie?

Te invităm la cazare în campusul Arcca Vitan Village în intervalul 25-29 septembrie conform graficului de cazare de mai jos. În cazul în care din motive obiective nu puteţi ajunge la ora de cazare programată, veţi putea efectua cazarea în aceeaşi zi în intervalul orar 17.00-18.00.

Vă rugăm să verificaţi în contract (prima pagină) denumirea clădirii  (M6, M5, M2A, M2B) şi numărul camerei. În cazul numerelor de cameră formate din 3 cifre, prima cifră  reprezintă etajul. Camerele a căror număr este format din 2 cifre sunt localizate la parterul clădirii. EXEMPLU: vezi imagine – clădire M5 (denumirea clădirii este afișată împreună cu numărul contractului în primul rând din contract) – camera 509 (numărul camerei și etajul sunt afișate în prima pagină a contractului, la capitolul 1, „Obiectul contractului”).

Vă rugăm să verificaţi în tabelul de mai jos data şi intervalul orar în care urmează să vă cazaţi. Accesul în parcarea campusului se va face cu 15 minute înainte de începerea procedurii de cazare. Sunteţi rugaţi să părăsiţi parcarea campusului în maximum 15 minute de la finalizarea intervalului de livrare a bagajelor.

În cazul în care din motive obiective nu puteţi ajunge la ora de cazare programată, veţi putea efectua cazarea în aceeaşi zi în intervalul orar 16.30-17.00 sau duminica 29 septembrie, 2019 în intervalul 14.00 – 15.00.

Miercuri, 25 Septembrie 2019: Check-in studenţi

Clădire M2B: Etajele 3, 2, 1 şi 5

Clădire M2A: Etajele 3, 2, 1 şi 5

Joi, 26 Septembrie 2019: Check-in studenţi

Clădire M2B: Etajele 4 și Parter

Clădire M2A: Etajele 4 și Parter

Clădire M6: Etaj 2

Clădire M5: Etaj 2

Vineri, 27 Septembrie 2019: Check-in studenţi

Clădire M6: Etajele 1 și 3

Clădire M5: Etajele 1 și 3

Sâmbătă, 28 Septembrie 2019: Check-in studenţi

Clădire M6: Etajele 4 și Parter

Clădire M5: Etajele 4 și Parter

Duminică, 29 Septembrie 2019: Check-in studenţi

Clădire M6: Etaj 5

Clădire M5: Etaj 5

Rezidenții care au data de începere a contractelor 1 octombrie 2019 și din motive obiective nu pot veni în campus în zilele programate, sunt rugaţi să completeze formularul online de reprogramare.

Reprogramările sunt automat confirmate dacă respectați intervalele de reprogramare din formular.

În cazul în care doriți cazarea înaintea de data programată, aveți posibilitatea să prelungiți contractul și să achitați perioada suplimentară de cazare (ex. dacă doriți cazarea la 25 septembrie, dar sunteți programați la o dată ulterioară, prelungiri contractul pentru perioada 25-30 septembrie 2019, achitați perioadă suplimentară și veți putea efectua Check-In-ul la 25 septembrie.). Pentru efectuarea prelungirii de contract transmiteți solicitarea pe email la adresa contracte@arcca.ro incluzând numele dvs., clădirea, camera și data la care doriți Check-in-ul.

2. PROCEDURI

Predarea cheilor şi livrarea bagajelor se va face în intervalul orar anunţat pentru fiecare clădire & etaj & cameră.

Pentru a evita supraaglomerarea şi pentru ca procedura de cazare să fie cât mai facilă, fiecare student cazat la Arcca va putea veni în această perioadă alături de maxim 2 însoţitori.  Accesul părinţilor în clădiri şi livrarea bagajelor se face doar în intervalul orar menţionat.

După parcarea maşinii sunteţi invitaţi împreună cu însoţitorii în zona de acces in campus (zona din fața turnicheților, în fața picturii lui Einstein), de unde veţi fi preluaţi pentru efectuarea procedurii de cazare.

În cameră vi se va preda cheia şi veți lua în primire inventarul. La sfârşitul intervalului orar de predare a cheilor pe fiecare etaj, însoţitorii voştri vor fi invitaţi în curtea interioară  pentru a vă ajuta să duceţi bagajele în cameră şi vor putea ramâne cu voi până la ora limită anunţată pentru livrarea bagajelor.

Pentru a asigura eficienţă şi rapiditate în efectuarea procesului de cazare pentru toţi locatarii campusului, vă adresăm rugămintea ca părinţii/insoţitorii să părăsească parcarea campusului la finalul timpului acordat pentru livrarea bagajelor.

MAŞINI:

Accesul in parcare va fi permis doar in intervalul orar alocat cazarii dvs. Există un număr limitat de locuri de parcare, care vor fi ocupate în ordinea sosirii.  Nu va fi permisă intrarea  cu auto decât posesorilor acestora programaţi în intervalul orar anunţat şi în limita locurilor disponibile. Pentru a permite accesul în parcare tuturor persoanelor care efectuează cazarea, însoţitorii sunt rugaţi să părăsească parcarea campusului în maximum 15 minute de la expirarea timpului rezervat.

Din momentul primirii cheilor, puteţi rămâne cazaţi GRATUIT  în cămin, chiar dacă oficial contractele încep de la 1 Octombrie 2019.

Ce să aduc și ce să nu aduc în campus!

Pentru a vă da o mână de ajutor în pregătirea bagajelor, iată o listă recomandată de arcașii noștri cu ce ar trebui să vă aduceți si ce nu!

În primul rând, vă rugăm ca la sosirea în campus, să aveți asupra voastră un act de identitate și un zâmbet pe față, ne plac tinerii entuziaști și plini de viață.

Ce puteți aduce cu voi:

 • Tot ceea ce vă face să vă simțiți ca acasă: cărțile preferate, pufoșenia preferată care vă veghează visele, Playstation, Xbox, Catan, Rummy etc.
 • Perna;

o          Lenjerie: fețe de perne, cearșaf plic, cearșaf de pat, pilotă, cuvertură etc. Nu aduceți plapuma de la bunica pentru că nu va suferi nimeni de frig, ba din contră. Recomandarea noastră este de a spăla lenjeria înainte de prima utilizare pentru a evita transferul de culoare. Noi vă oferim husa de protecție a saltelei. Este important să o utilizați și nu uitați să o spălați atunci când spalați și lenjeria.

o          Dimensiunile paturilor sunt: 90×200 cm, respectiv 140×200 cm (pat matrimonial);

 • Prosoape;
 • Umerașe;
 • Feohn;
 • Fier și masă de călcat (nu călcați pe masă, scaune sau saltea deoarece se vor arde și veți achita costul înlocuirii acestora);
 • Papuci de cameră;
 • Veioză
 • Switch (dispozitiv care oferă acces multiplu la priza de internet) & Cablu de net dacă ești gamer profesionist și dacă îți plac filmele 🙂
 • Căști audio pentru a asculta muzică; trebuie să fii conștient că ținem foarte mult la liniștea și confortul vostru;
 • Tigaie și oală, cuțit, furculiță, lingură, cană, farfurie adâncă, farfurie întinsă, linguriță, caserole, pahar, răzătoare și tot ceea ce crezi că ai nevoie pentru a deveni un MasterChef;
 • Produse pentru baie: șampon, gel de duș, produse pentru igiena personală;
 • În privința produselor de curățat, la început vă puteți aduce propriile produse, după care stabiliți împreuna cu colegii programul de curățenie a camerei și modalitatea de achiziții a produselor de uz comun.
 • La final nu uitați nelipsita trusă de manichiură și… machiaj fetele 😀

Aveti posibilitatea să accesați serviciul de închiriere TV (TV LED + abonament standard RCS&RDS) la tariful de 15 EUR/lună/cameră (accesarea acestui serviciu poate fi decisă în urma primei ședinte a camerei :))

Din motive de siguranță, securitate și confort, anumite obiecte nu sunt permise in campus!

Ce nu puteți aduce:

 • Router Wireless (acestea interferează cu echipamentele noastre CISCO și alterează calitatea semnalului; prin urmare sunt INTERZISE);
 • Console/Echipamente de DJ, chitare amplificate, kit de tobe sau boxe mari, șisteme audio(5+1)/Home Cinema;
 • Narghilele, Grătare;
 • Animale de companie;
 • Mobilier, inclusiv saltele gonflabile sau hamace;
 • Draperii;
 • Recipiente cu substanțe inflamabile care depășesc 300 ml;
 • Frigidere, echipamente de gătit outdoor/indoor;
 • Vuvuzele;
 • Orice obiecte care ar putea genera disconfort pentru ceilalți rezidenți

De asemenea, sunt interzise :

 • Arme de foc sau imitații ale acestora;
 • Arme albe ;
 • Spray-uri cu piper sau gaz;
 • Materiale pirotehnice;

Sperăm ca informațiile de mai sus să te ajute în pregătirea bagajului.

Te așteptăm cu drag în campusurile Arcca!

 

Echipa

ARCCA Vitan Village

igi 2 download for pc

unacademy  gratis  crackedo

Baixar Torrent Crackedao The Zalo PC  kinemaster para pc kinemaster for pc mx player for windows Top License Free Fire for PC Program Descargar Download Crack Software download idm kuyhaa foxit reader 9.6.0 full crack foxit reader 9.6.0 full crack Ativador Windows 11