Lorem ipsum dolor sit amet, conse ctetur adip elit, pellentesque turpis.

Programează acum o vizită sau solicită contract online

*Dacă universitatea ta decide desfășurarea activității academice în format exclusiv online, iți restituim integral suma achitată.

Image Alt

YARD SALE ÎN CAMPUS

  /  Arcca   /  YARD SALE în CAMPUS VITAN VILLAGE, 26-28 iulie 2019

Class That Fit Your Busy Life.

Judith Cooper

Weekendul viitor, vin cumpărăturile la tine!

Yard Sale, ediția III – a, 26-28 iulie 2019 intervalul 13,00 – 19,00

Weekendul viitor, de vineri până duminică, în Campusul ARCCA Vitan Village se organizează YARD SALE.

Evenimentul aflat la a III-a ediție este organizat de către Art Out, organizație non-profit creată cu scopul promovării culturii și artei. Evenimentul este susținut de către echipa ARCCA.

  • vizitatorii primesc produsele dorite în baza unei mici donații și contribuie astfel la dezvoltarea programului social Art Out Academy – program educațional prin care dezvoltă cursuri și evenimente de dezvoltare personală și profesională pentru tinerii din medii defavorizate din București și din țară

Detalii despre TOMBOLA pregătită de către organizatori:

    • premiul I voucher 50 lei Yard Sale & sesiune mentorat dezvoltare personală și profesională
    • premiul II voucher 25 lei & carte de la Blind date with a book
  • premiul III voucher 15 lei
  • mențiuni

Participantii se vor putea înscrie de vineri până duminică, extragerea având loc duminică seara.

YARD SALE este un concept prietenos despre lucruri recirculate, unele uzate moral dar reintroduse într-un nou circuit al utilizării, în principiul că ceea ce nu-mi mai place mie, poate fi pe placul altcuiva. Produsele din cadrul Yard Sale acoperă o mare varietate: îmbrăcăminte, încălțăminte, bijuterii, genți, accesorii, decorațiuni, home-deco, electronice și electrocasnice, jocuri și jucării, cărți și manuale, obiecte vintage și multe altele.

Un context prietenos în care toată lumea are de câștigat: lucruri noi, prețuri mici și prieteni împreună de dimineața până seara.

Vino weekendul viitor de vineri până duminică (26 – 28 iulie) în Campusul Arcca Vitan Village și te vei bucura de o atmosferă prietenoasă cu timpul pentru cumpărături transformat în avantajele de a avea totul la îndemână.

Invitația este valabilă și pentru cei care nu locuiesc la Arcca.

Iar dacă nu știai, în campus te poți bucura de următoarele beneficii: muzică, zonă verde, hamace, bing bags, teren de sport, restaurant studențesc în incintă @Cribs, Spălătorie – uscătorie de tip self – service și parcare.

Te așteptăm cu drag!

Echipa Arcca

Post a Comment

three + fourteen =