Lorem ipsum dolor sit amet, conse ctetur adip elit, pellentesque turpis.

Programează acum o vizită sau solicită contract online

Image Alt

Cum să înțelegi un subiect dificil în câteva ore

  /  Arcca   /  Top 5 podcasturi cool din România

Class That Fit Your Busy Life.

Judith Cooper

 

Dacă ne luăm după Wikipedia, „podcasting este o metodă de distribuție pe internet a fișierelor în format multimedia, prin intermediul tehnologiei Web-Feed și a formaturilor de sindicalizare de conținut. Utilizatorii unui site pot descărca fișierele în timp real și redate pe echipamente mobile sau calculatoare ce acceptă formatul în care acestea au fost create.” Practic, denumirea vine de la iPod (pentru că mai toate încep cu Apple în ultima vreme) și casting, iar primele podcasturi au apărut prin 2005, după ce versiunea de iTunes de atunci a suportat acest format.

În România, cele mai multe podcasturi au apărut în ultimii 2 ani, iar noi am Adobe Photoshop CS6 Free Download Full Version for Windows 7 32 Bit făcut un top 5 cu cele care merită ascultate pentru că sunt și cele mai ascultate.

 

  1. Istoria Culturală a României de săptămâna trecută până în zilele noastre – ICR – cu Ovidiu Eftimie și Dorin Lazăr. Cu o descriere cel puțin amuzantă – Institutul Cultural de Hatereală și Budism prezintă Istoria Culturală Română de săptămâna trecută până azi – cei doi pot fi ascultați aici.
  2. Pe Bune – este un podcast realizat de cei de la revista DOR, iar fiecare episod ableton live crack prezintă povestea de viață a unui om creativ, cu toate problemele, momentele de îndoială, fricile și bucuriile pe care le trăiește atunci când face ceva în care crede. Poți asculta Pe Bune aici.
  3. Podcastu’ lui Katai – un podcast „despre marketing și viață”, care i-a avut printre invitați pe Adrian DespotAlina Ceușan sau Smiley. Poți asculta acest podcast aici.
  4. Satul Mădălinei – o poveste audio în șase episoade despre dragoste, sărăcie și costurile altruismului. E puțin diferit față de orice altceva din această listă pentru că implică jurnalism narativ, realizat de o reporteriță de la DOR. Ai website-ul chiar aici.
  5. Între showuri  (cu Teo, Vio și Costel) – un podcast fun și funny, cu și despre stand-up comedy, perfect pentru pauzele dintre examene sau pentru cafeaua de dimineață alături de colegii de la Arcca, în bucătărie. Îl poți asculta aici.

Sperăm că ți-am stârnit curiozitatea și că ți-am fost de tekken 7 license key ajutor în găsirea unei alternative pentru pauzele de la învățat, care să nu te facă să te simți vinovat/ă că ai stat o oră „degeaba”. ключ для driver booster 6.1

Ah, și dacă vrei ceva și mai nișat, recomandăm și TechVolution, un podcast despre gadgeturi, tech, Google sau Apple, tot în limba română, avast premier 2016 serial number cu download avast pro 2018 full crack episoade în care mereu afli ceva nou. Iar pentru cei care vor ceva puțin mai quirky, avem The Rejected Podcast, un podcast realizat de o româncă, doar că e în limba idm crack free download engleză pentru că Cara registrasi avast free Jadi pro 2050 locuiește în Londra și lucrează la una dintre cele mai mari agenții de advertising. E despre „arta” de a înțelege sau a accepta respingerile de orice  fel.

vray 3.6 for sketchup 2018 crack
download format factory bagas31
download plotagraph for pc
avast secureline vpn license key 2017

Audiție plăcută!

Ativador Office 2019

Post a Comment

4 × four =