Hub-uri de prin București

Uneori, pur si simplu ne plictisim de locurile pe care le stim si le frecventam.

Daca ai simtit nevoia sa cunosti locuri proasepete, cochete, care sa te inspire … sa fii studentul din mintea ta, atunci citeste mai departe!

Exista in Bucuresti o multime de HUB-uri, gandite pentru comunitatile de freelanceri sau persoane care vor sa diversifice spatiile in care isi petrec timpul de lucru. In continuare, gasesti o lista cu cele mai cunoscute dintre ele, puse cap la cap de catre Laurentiu Mihai:

Impact HUB – probabil cel mai mare HUB din ţară care găzduieşte peste 100 de antreprenori sau freelanceri. Este situat pe strada Halelor nr. 5, etajul 2 şi 3 (aproape de Piaţa Unirii)

Mai multe detalii găseşti pe www.impacthub.ro.

TechHUB – probil cel mai mare HUB din ţară specializat antreprenorilor din zona tehnologiei şi inovaţiei. TechHUB este situat pe strada Nicolae Filipescu nr. 39-41.

Mai multe detalii găseşti pe www.techhub.com.

Connect Hub este un HUB lansat de români care nu face parte dintr-o reţea internaţională. Scopul principal al acestui HUB este promovarea şi dezvoltarea antreprenoriatului. Connect HUB este situat pe Bulevardul Dacia 99.

Mai multe detalii găseşti pe www.connecthub.ro

FlashHUB – este un HUB destul de micuţ şi nou pe piaţa din Bucureşti. În acest moment există spaţiu pentru doar 12 locuri, însă cei 2 antreprenori îşi doresc ca pe viitor să-l crească la 50 de locuri. Este situat pe strada Maria Rosetti nr.6, Rosetti Tower.

Mai multe detalii despre hub găseşti pe www.flashoffice.ro

MobileHUB este un HUB special programatorilor şi dezvoltatorilor aplicaţiilor pe Mobil. Este un HUB care a avut o investiţie de 150.000 de euro şi care are un potenţial de dezvoltare foarte mare având în vedere creşterea zonei de mobile în România. Mobile HUB este situat în 2 zone ale Bucureştiului: pe Bulevardul Carol nr. 59 şi pe strada Rezervelor nr.46A.

Mai multe detalii găseşti pe www.mobilehub.ro

NOD makerspace – este unul dintre cele mai creative HUB-uri din România pentru creativi. Este un HUB special pentru creativii ingineri, arhitecţi, designeri, artişti şi mulţi alţii care au o afacere inovativă. HUB-ul găzduieşti un spaţiu de aprox. 650 de metri pătraţi şi se află pe Splaiul Unirii  nr. 160.

Mai multe detalii găseşti pe www.nodmakerspace.ro.

360HUB – un HUB la care îmi doresc să ajung în viitorul apropiat. Este un HUB nou pe piaţă, deschis la începutul lui 2015. HUB-ul îşi doreşte să fie un accelerator de startup-uri pentru toţi cei care doresc să meargă pe acest minunat drum. 360HUB se află pe Calea Dudesti, nr. 94, Sector 3.

Mai multe detalii găseşti pe 360hub.ro.

Pura Vida Hub – Este un nou hub dezvoltat în centrul vechi din Bucureşti. Este situat pe strada Smârdan nr. 15.

Mai multe detalii găseşti pe pagina lor de Facebook sau pe site.

HUB  CAFE Floreasca – Un HUB extrem de nou realizat în Floreasca.

Mai multe detalii găseşti pe pagina lor de Facebook sau pe site.

Ce zici? care te inspira?

1 răspunde
 1. STAN NICOLAE
  STAN NICOLAE says:

  BUNA ZIUA,
  Ideia lansarii acestei initiative e laudabila dar cred ca totul a fost dupa un model din afara .
  Eu intreb daca exista un HUB unde se poate dezvolta INVATAREA ACCELERATA care in viitor sa fie si o afacere rentabila cu psihologi daruiti sincer de aceia las un contact sa detaliem.
  STAN NICOLAE phone: 40-729735275
  VA multumesc mult pentru intelegere.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *