Cinci cărți pe care trebuie să le citești ca să faci impresie bună la interviuri

Ca să treacă mai repede emoțiile din perioada admiterii, e bine să fii pregătit/ă pentru orice. O listă bună de lecturi din care să înveți cum merg lucrurile atât în business, cât și pe partea de dezvoltare personală te va ajuta să faci impresie bună la orice fel de interviu, fie el de admitere sau pentru un job pe care ți-l dorești foarte mult. Noi avem aici o listă de cinci cărți, dar așteptăm și sugestiile tale pe care să le răsfoim atent cu un pahar de ice tea alături. ?

kari-shea-294725

1. Sapiens – A Brief History Of Humankind – Yuval Noah Harari

O găsești aici sau aici și merită s-o citești ca să înțelegi istoria omenirii și cum am ajuns să dominăm, ca specie, Pământul. Destul de interesant, nu? ?

2. Elon Musk Și Misiunea Construirii Unui Viitor Fantastic – Ashley Vance

Nu mai e nimeni care să nu știe de Elon Musk,  Tesla și Space X, iar în biografia scrisă de Ashley Vance vei regăsi viziunea surprinzător de logică a celui mai îndrăzneț antreprenor. O găsești aici.

3. Steve Jobs – Walter Isaacson

Biografia autorizată a lui Steve Jobs, plină de informații culese pe parcursul a doi ani, din interviuri cu acesta și membrii familiei sale sau prieteni apropriați, cu siguranță te va uimi, măcar pe alocuri. Dacă ai un iPhone în mână atunci când citești acest articol, ar fi bine să afli de unde a pornit totul, nu? ? O găsești aici.

gaelle-marcel-8992

4. Blink. Decizii bune în două secunde – Malcolm Gladwell 

Autor de bestsellers în domeniul dezvoltării personale, Malcolm Gladwell are o abordare bazată pe  cercetare amănunțită, combinată cu mult umor,  ceea ce face lectura cărților sale foarte plăcută și facilă în cel mai bun sens. N-o să poți lăsa cartea din mână, for sure! O găsești aici.

5. Presence. Bringing Your Boldest Self to Your Biggest Challenges – Amy Cudy 

Pentru că admiterea este o provocare, această carte îți descrie cum să faci față oricărui lucru care în mintea ta pare un obstacol și să realizezi de ce ești în stare în condiții de stres. O găsești aici.

 

Aici se încheie topul nostru. Tu ce cărți ai recomanda cuiva care vrea să facă impresie bună? ?

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *