Lorem ipsum dolor sit amet, conse ctetur adip elit, pellentesque turpis.

Programează acum o vizită sau solicită contract online

Image Alt

Beneficii

În campusurile Arcca - starea de bine rimează cu tine. Ai parte de multe beneficii pentru o studenție de nota 10 plus. La un preț FIX care le include pe toate și o comunitate de prieteni adevărați. Inclusiv evenimente cu vedetele preferate. Câștigi timp ca să te bucuri de ceea contează: studenția ta.

Trimite-ne un mesaj
  Învăță despre viață, în anii studenției tale

  Bun venit în locul viselor din studenție – pe care ne dorim să le transformi în realitate!

  La ARCCA – Vitan Village și Pajura Garden – îți punem la dispoziție cele mai mari campusuri private din România, create și amenajate cu tine în gând. La noi atmosfera și prietenii fac diferența.

  2000 de locuri pregătite pentru studenți

  Numărăm peste 2000 de locuri de cazare moderne cu dotări dintre cele mai diverse. Ție îți rămâne doar să alegi ce ți se potrivește ca spațiu și buget. Este ușor să fii student într-o comunitate care ţi le oferă pe toate, pentru confortul, relaxarea și dezvoltarea ta. Știm că succesul începe din anii studenției.

  Cazare? Noi îi spunem noua ta casă veselă și fără griji

  Sub acoperișul Arcca te simţi în siguranţă şi ai spațiile confortabile de care ai nevoie pentru studiu, prieteni noi sau pentru a explora noi orizonturi. La noi, vedeta ești tu, fie că te afli în bucătărie, baie sau în sala de studiu. Totul este pregătit pentru studenția perfectă!

  De ce Arcca?

  Este un loc sigur care ți le oferă pe toate.

  Meriți un spațiu pe măsura așteptărilor tale.

  Starea ta de bine se reflectă în toate aspectele vieții.

  Inteligența are nevoie de condiții, atmosferă și suflet.

  tảitools

  friday night funkin download tv express apk