5 Lucruri de făcut în București în primul an de facultate

A început. Nu mai e cale de scăpare acum, ai ajuns la facultate și nu oriunde, ci în București. Vei fi plăcut surprins/ă de toate oportunitățile pe care le are orașul acesta pentru tine și vei vedea că uneori nu vei avea timp pentru toate, așa că merită să faci o prioritizare. Începe cu începutul și cu acest clasament de (măcar) 5 lucruri pe care trebuie să le faci când decizi să te muți în capitală.

1. Mergi la Therme – dacă se poate, într-o zi a săptămânii și nu în weekend, ca să prinzi liber și să poți vedea cam tot ce e pe acolo. Cu siguranță e o oază de calm după un curs la care ai aflat că trebuie să citești 3 cărți într-o săptămână.


(sursa foto: Therme București – Facebook)

2. Mănâncă mici în Obor – lasă fițele deoparte și depărtează-te puțin de centru, ca să simți „adevăratul vibe” al orașului. Știm: București e o capitală cosmopolită, unde viața de noapte se compară cu cea din Amsterdam. Dar Amsterdam nu are micii din Obor.

3. Mergi la un concert de club în Hard Rock Cafe, în Expirat,  sau la Hanul Drumețului. Ai citit bine și ultimul nume, pentru că la Arcca ne place live-ul, dar nu ne plac prejudecățile.

4. Ia autobuzul turistic.
Pentru 20 de lei cursa, vezi toată Calea Victoriei, Centrul și atingi cele mai importante puncte turistice din București. Te va ajuta să te orientezi mai ușor după aceea.

5. Mănâncă un burger. Dacă treci pe la Ză Lokal, Meat Busters, Simbio sau Energiea, află că peste tot sunt burgeri excelent de buni, cu prețuri convenabile, în localuri foarte mișto. Mai avem un pic și redenumim Bucureștiul în „Burger Town”.

(sursa foto: Ză Lokal – Facebook)

Ține minte că ordinea este aleatorie și că pentru primul an, sau chiar pentru prima lună de facultate (why not?), cu topul acesta punctezi cele mai „must-do” lucruri în București.

Anunță-ne ce ți-a plăcut cel mai mult, așteptăm comentarii!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *