Va multumim pentru accesarea www.arcca.ro si interesul manifestat fata de serviciile Arcca Student Housing.

In masura in care doriti sa aflati mai multe informatii despre noi sau sunteti interesat de orice alte informatii si, pentru acest lucru, decideti sa ne contactati utilizand formularele online sau datele noastre de contact din pagina noastra web www.arcca.ro, precum numarul de telefon, adresa de email, sau intrati in conversatie cu noi prin intermediul serviciului “chat”, dorim sa va informam despre modul in care vom prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal.

In acest sens dorim sa va aducem la cunostinta faptul ca, potrivit dispozitiilor legale in domeniul protectiei datelor, precum Regulamentul European privind Protectia Datelor cu Caracter Personal nr. 679/2018, CAMPUS FACILITIES SRL, o societate cu raspundere limitata organizata conform legilor romanesti, cu sediul social in Strada Creata, nr. 58-60, Cladirea C1, biroul nr. 1, sector 5, Bucuresti , inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/14573/16.12.2014, cod unic de inregistrare RO33905693 (Societatea”) prelucreaza in conditii de siguranta si pastrare a confidentialitatii, datele cu caracter personal pe care dumneavoastra ni le furnizati in urma contactatii noastre prin intermediul formularelor din cadrul paginii noastre web prin utilizarea datelor noastre de contact sau prin optiunea “chat”.

Datele pe care vi le solicitam, in functie de modaltiatea pe care o alegeti pentru a ne contacta, pot fi numele si prenumele dumneavoastra, numarul de telefon, adresa de email, profilul de FB sau contul Google, adresa IP sau alti identificatori online, precum si orice date pe care dumneavoastra alegeti sa ni le comunicati in cuprinsul mesajului pe care ni-l transmiteti.

Datele vor fi prelucrate in scopul derularii comunicarilor cu dumneavoastra, pentru a raspunde solicitarilor dumneavoastra cu privire la serviciile, ofertele si facilitatile Societatii sau in orice alt scop, in functie de motivul pentru care ne contactati. Prin urmare, prin contactarea noastra consimtiti in mod implicit asupra primirii de mesaje de raspuns din partea noastra, potrivit celor mentionate mai sus,  sens in care va vom putea raspunde prin utilizarea oricareia dintre modalitatile de comunicare pe care ni le puneti la dispozitie.

Temeiul juridic al prelucrarii datelor este consimtamantul dumneavoastra (art. 6 alin. 1 lit. a) din Regulamentul 679/2016) dar poate fi si interesul nostru legitim (art. 6 alin. 1 lit. b) din Regulamentul 679/2016), in functie de motivul pentru care ne contactati.

Datele pe care Societatea le colecteaza vor fi prelucrate pentru perioada necesara atingerii scopului, dupa cum este mentionat mai sus, pana la finalizarea comunicarilor cu dumneavoastra si dupa aceasta, pe perioada necesara apararii drepturilor noastre in cazul aparitiei unei situatii litigioase.

La datele personale au acces salariatii Societatii, dar pot avea acces in mod incidental furnizorul de service IT ce gazduieste web-site-ul nostru, precum si orice alti destinatari, in functie de motivul pentru care ne-ati contactat.

Ne vom asigura in toate situatiile ca datele pe care le vom furniza tertilor, daca acest lucru este impus de solicitarile dumneavoastra, vor fi cele strict necesare indeplinirii de catre acestia a obligatiilor lor contractuale si vor fi prelucrate doar pana la finalizarea prestarii acestor servicii.

Intrucat dorim ca datele pe care le detinem despre dumenavoastra sa fie actualizate, va rugam sa ne informati despre orice schimbare intervenita asupra datelor ce va apartin.

In masura in care ne contactati in numele altei persoane sau ne cereti sa facem demersuri ce privesc o alta persoana sau doriti sa contactam o alta persoana, va rugam sa va asigurati ca aveti consimtamantul acesteia inainte de a ne pune la dispozitie datele cu caracter personal ale acelei persoane, Societatea urmand a fi exonerate de orice raspundere in aceste situatii.

In situatia in care motivul corespondentei dintre noi implica transmiterea, ulterior mesajului transmis prin intermediul web-site-ului nostru, de date cu caracter personal despre dumneavoastra sau alte persoane de la care aveti acceptul in acest sens, prin posta electronica, va recomandam sa limitati la minimum transmiterea de date cu caracter personal in cuprinsul emailului, procedand mai degraba in includerea acestor date intr-un document pe care sa il parolati si apoi sa ni-l transmiteti pe email, urmand a ne comunica parola prin sms, telefonic sau alta varianta (nu email). De aceeasi maniera vom proceda si noi cand va vom trasnmite date cu caracter personal.

In calitate de persoana vizata, aveti urmatoarele drepturi:

  • de a solicita Societatii acces la datele personale, precum si rectificarea acestora daca sunt incorecte sau nu mai sunt de actualitate;
  • de a solicita stergerea datelor personale, de a va opune prelucrarii acestora, de a va retrage consimtamantul, cu mentiunea ca acest lucru nu va afectata legalitatea prelucrarii efectuata inainte de retragerea consimtamantului;
  • de a solicita restrictionarea prelucrarii pana la efectuarea rectificarii datelor sau, in masura in care va opuneti prelucrarii, pana la momentul solutionarii acestei cereri;
  • de a va adresa cu o plangere Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, Bdul. General Gheorghe Magheru 28-30, sector 1, www.dataprotection.ro, tel: 0212525599; email: anspdcp@dataprotection.ro.
  • dreptul la portabilitatea datelor.

Va informam acest web-site foloseste doar cookies de sesiune, generate automat si care sunt utilizate la memorarea identitatii browser-ului folosit de utilizator. Acest tip de cookie nu este daunator deoarece toate informatiile stocate sunt sterse atunci cand sesiunea de navigare este incheiata.

Activarea cookie-urilor nu este strict necesara pentru functionarea web-site-ului nostru dar va poate imbogati experienta de navigare.

Daca doriti, le puteti sterge sau bloca insa s-ar putea ca acest lucru sa afecta anumite functionalitati ale modului in care sunt afisate paginile website-ului nostru.

Informatii detaliate despre modurile de administrare a Cookie-urilor sunt disponibile in campul de setari al browser-ului web.

Pentru exercitarea oricaror drepturi ale dumneavoastra, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, la sediul nostru sau responsabilului nostru cu protectia datelor la email dgo@arcca.ro.