Trăiești în comunitatea Smart

Comunitatea Arcca este o entitate Smart căreia îi pasă de Tine şi unde găseşti cele mai bune condiţii .

Pentru orice informație, sesizare sau doar feedback, echipa Arcca îți sare în ajutor.

Anii tăi de studenţie la noi

Primul an de studenţie este mereu cel mai intens. O avalanșă de noutăți, începând de la cursuri și profesori până la noii colegi de cameră. La Arcca totul este în avantajul tău, pentru că poți întreba orice și cu siguranță vei primi toate informaţiile de care ai nevoie.

Întreabă-ți colegii din ani mai mari despre lucruri importante, cum ar fi:
Ce așteptări să ai la începerea facultății?
Cum să te integrezi cu ușurință alături de noii tăi colegi de cameră?
Ce trebuie să știi despre viaţa în campus?

Pe măsură ce te vei acomoda în Arcca, vei realiza că ai făcut cea mai bună alegere.

Acomodarea

Etapa studenţiei este cu siguranţă o schimbare majoră pe care toţi tinerii o resimt. Independenţa, libertatea şi responsabilitatea de a fi pe cont propriu sunt nişte paşi esenţiali pentru ca tu să devii puternic , stabil şi încrezător.

La Arcca găseşti inclusiv o listă cu informaţii care te vor ajuta să te acomodezi mai uşor.

Departe de casă? Acasă la Arcca e veselie

La Arcca ai peste 2000 de prieteni cu tot atât de multe povești, de aceea dacă ai momente în care te simţi singur, ai ocazia să interacţionezi cu cei din jurul tău care simt la fel.
Prietenii pe care ţi-i faci aici devin familia ta veselă şi unică din studenţie, creşteţi împreună, visaţi împreună, creați istorie împreună.

Mediul în care trăiești îți dă starea de spirit

Fii armonios cu tine, cu cei din jur şi viaţa îţi poate arăta nuanţe din cele mai pozitive.
Cum Arcca se ocupă de toate, ţie îţi mai rămâne să te ocupi de tine. Facilităţile excelente din campus te ajută să devii cea mai bună versiune a ta, având absolut tot ce ai nevoie la îndemână.

Hrană sănătoasă pentru neuroni fericiţi

În studenţie fiecare zi este intensă, unică şi este posibil ca dus de val să uiţi să te hrăneşti sănătos. Mintea ta are nevoie de câteva elemente esenţiale ca tu să rămâi în formă şi conectat:

Omega 3 – acizi grași care ajută la o bună funcționare a creierului, pe care propriul organism nu îi produce natural, fiind important aportul lor consumând peşte, soia, nuci şi alte seminţe.

Proteine – creierul este în mare parte format din proteine, deci acesta are nevoie de ele pentru a se menține și mai ales pentru a se dezvolta
Vitamine – legumele și fructele sunt cel mai bun obicei alimentar zilnic şi le găseşti oriunde în apropiere

3 mese pe zi, crudităţi şi mâncare sănătoasă. În plus, e cool să găteşti câte ceva bun împreună cu prietenii tăi din campus. Arcca îţi oferă condiţiile ideale ca tu să ai un stil de viaţă sănătos: îţi păstrezi mâncarea sănătoasă de acasă în frigider, o încălzeşti în microunde, găteşti la bucătărie sau mănânci la restaurant.

Oportunități care îţi dezvoltă talentele

La Arcca ai oportunităţi care te ajută să creşti şi să te dezvolţi. Ai deschidere către programe de voluntariat, cursuri şi traininguri gratuite dedicate special ţie şi ai inclusiv acces la oferte de joburi şi parteneriate.
În jurul tău se conturează o Comunitate Smart menită să îţi susţină pasiunile şi abilităţile.

Gestionarea zgomotelor

Arcca este un mediu în care tinerii se respectă unii pe ceilalţi. Chiar dacă eşti o pasăre de noapte sau poate că eşti un matinal înnăscut, cu siguranţă ai nevoie de momentele tale de linişte şi reculegere.

Se încurajează folosirea căştilor, discuţiile libere şi pozitive pe această temă şi important este faptul că mereu există un echilibru și soluții pentru dorințele și nevoile tale.

Colţul părinţilor

Știm că educația începe acasă, așa că ne-am propus ca aceasta să aibă continuitate și la Arcca.
Studenția este o perioadă frumoasă, complexă și necesită adaptare atât din partea studenților cât și din cea a părinților.
La Arcca această etapă este mai simplă, deoarece tinerii au condiţii ca acasă, atenție și siguranţă. Ca părinte, eşti liniştit pentru că studentul tău este înconjurat de prieteni și optimism.
Pe primul loc stă libertatea de a acorda atenție lucrurilor cu adevărat importante și conturarea drumului în viață așa cum tinerii îl visează şi îl crează în fiecare zi.
Plecarea de acasă este un pas necesar şi recomandat către responsabilitate şi maturitate. Arcca îi așteaptă pregătită.